ATTENTE
EN CONSTANTE
SERVICE

Zowel bestaande als nieuwe relaties zijn meer dan welkom in het netwerk van illy. Om te voorzien in hun behoefte aan ondersteuning en informatie of voor een eerste kennismaking met de veelomvattende wereld van koffie.

UNIVERSITÀ DEL CAFFÈ

De Università del caffè organiseert cursussen koffie, thee en chocolade proeven voor liefhebbers en nieuwsgierigen, voor volwassenen en kinderen. Dit gebeurt in bars, restaurants, hotels, kookscholen, culturele verenigingen en onderwijsinstellingen of bij beurzen, bijeenkomsten en evenementen. Tot slot biedt illy echte diners aan, waarbij koffie en chocolade de hoofdrol spelen in de menu’s die worden bereid en geproefd. Hierbij wordt geëxperimenteerd met originele en verrassende combinaties.

ASSISTENTIE VOOR MACHINES

Om altijd het maximale uit de illy melange te verkrijgen, is het van belang dat de machines ook altijd efficiënt zijn. Daarom biedt illy after-sales assistentie en leveren we producten voor de ontkalking en reiniging van de machines. Informatie is verkrijgbaar via het callcenter: 0800belilly

VIND ILLY

Op zoek naar een plek waar je illy kunt drinken of kopen? Met de internetservice Zoek illy weet je het na een paar muisklikken. Je kunt het resultaat van je zoekactie printen, mailen naar een vriend of delen via sociale netwerken. Daarnaast is er illy Locator, een gratis app voor iPhone waarmee je alles vindt wat deel uitmaakt van de werld van illy.

LAAT JE ADVISEREN

Via het callcenter kun je advies krijgen over de bereiding van koffie, machines en verkooppunten.

Bel 0800belilly voor antwoord op al je vragen.