apri bar con illy

Wat kan illy voor uw type onderneming betekenen?

Als u voor illy wilt kiezen in uw koffiebar

wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Voor elk type horecaonderneming bieden wij de juiste oplossing

 

Hotel

HOTEL

Genieten met illy in uw hotel. Voor elk moment van de dag zorgt illy ervoor dat uw gasten hun dagelijkse ritme vinden onder het genot van een espresso, cappuccino, latte macchiato of een van de andere variëteiten.


DUURZAME PERFECTIE
illy's passie voor de beste koffie uit zich in respect voor mens en milieu.

Om die reden is illy de eerste koffie ter wereld met het DNV-certificaat voor duurzaamheid.
DNV is een internationaal certificeringsinstituut dat gevestigd is in Noorwegen en duurzame ontwikkeling stimuleert.

Duurzame ontwikkeling en kwaliteit zijn voor illy onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom zal duurzaamheid bij illy nu en in de toekomst centraal blijven staan.

 

CONTACT ONS

koffiebar

KOFFIEBAR

Wie van onberispelijke espresso houdt, stapt niet de eerste de beste koffiebar naar binnen, maar gaat op zoek naar het rode vierkantje met het illy logo.

Wanneer u een uitstekende illy espresso serveert en dit op een duidelijke goed zichtbare manier kan communiceren, herkennen koffieliefhebbers die kwaliteit en zullen ook nieuwe klanten daarop afkomen.

BARINRICHTING
Wist u dat de barinrichting erg belangrijk is voor de verkoop van koffie? Onze professionals helpen u er graag bij.

SIGNING
Trek meer bezoekers aan met illy signing, speciaal ontworpen voor uw bedrijf.

TRAININGEN
Onze barista’s staan klaar om uw personeel een excellente koffie te leren bereiden.
 

CONTACT ONS

Restaurant

RESTAURANT

KWALITEIT STAAT VOOROP
Er zijn verschillende belangrijke eigenschappen die van invloed zijn op het moment dat een klant beslist waar hij koffie gaat drinken, en waarom hij dat daar doet en nergens anders. Bovenal wegens de excellente kwaliteit en het gemak van de koffie, waar illy voor kan zorgen.

Bij illy zijn we continu bezig met ontwikkeling en training, om uw bedrijf naar het hoogste niveau te tillen.

Onze barista’s staan klaar om uw personeel een excellente koffie te leren bereiden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor illy en uw bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van foodpairing. Ontdek het zelf! Wij denken graag met u mee over het geschikte assortiment. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

 

CONTACT ONS

Ondernemers aan het woordover hoe illy van toegevoegde voor hen is.

IJssalon Otelli

Delft

Otelli is een luxe ijssalon gevestigd in Delft. Van oudsher is dit ijssalon gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van ambachtelijk schepijs, ijsdesserts en ijsbuffetten. Dit ijssalon kent geen wintersluiting, omdat ze gekozen hebben voor illy! Ontdek het hele verhaal en meer in de video.

Espressobar Hugo

Gorinchem

Een moderne espressobar in het centrum van Gorinchem met een zeer uitgebreide koffiekaart, zo kan Espressobar Hugo omschreven worden. Bekijk in onderstaande video wat de toegevoegde waarde van illy is voor deze espressobar.

Hotel The Dylan

Amsterdam

The Dylan is een luxe 5-sterren hotel aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het biedt een verfijnde, moderne ambiance gecombineerd met perfecte service in een rijke historische omgeving.

Restaurant Parkheuvel

Rotterdam

Restaurant Parkheuvel is een 2 Michelinsterren restaurant in Rotterdam. Daar, in de keuken van Erik van Loo, draait het om kwaliteit en alleen het beste is goed genoeg. Parkheuvel kijkt op dezelfde manier naar smaak en kwaliteit als illy.

HET BESTELGEMAK VAN MIJNILLY

Exclusief voor onze zakelijke relaties heeft illy www.mijnilly.nl ontwikkeld. Mijnilly is een duidelijke bestelwebsite die tal van voordelen biedt. U kunt op elk moment van de dag bestellen, met het apparaat (desktop, tablet of mobiel) naar keuze.

 

Een aantal voordelen van Mijnilly

 

Het complete assortiment altijd up-to-date online.

Een nieuwe app die over een unieke aantal functies beschikt zoals offline uw bestelling voorbereiden en het scannen van barcodes.

U herbestelt uw eerder geplaatste order met slechts één klik.

Een aantal voordelen van Mijnilly

Consulenti

 

Università del Caffè

 

Iperespresso Professional

 


PRODUCTEN VAN ILLY

    Drie kilo bonen      

Drie kilo bonen

Excellente koffie. Dat is de stevige basis van de bar waardoor klanten veranderen in liefhebbers. Het zorgt bovendien voor meer geld in het laatje en het levert een essentiële bijdrage aan de transformatie van de ruimte tot een gezellige ontmoetingsplek waar mensen graag bij elkaar komen.

   
   

illy Monoarabica

illy Monoarabica zijn Arabica-bonen van één herkomst en worden zorgvuldig geselecteerd in negen verschillende landen om de perfecte harmonie van de illy blend te krijgen. Elke illy Monoarabica heeft een unieke smaak en aroma dat de cultuur en het karakter van een ver land in zich draagt.

      illy Monoarabica    
    illycrema      

illycrema

De onmiskenbare illy melange heeft een nieuwe, originele manier om te verrassen: illycrema. Gemaakt van pure illy espresso met honderd procent Arabica koffiebonen en microkristallen van ijs. Zonder harde (trans)vetten, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

   
   

Iperespresso capsules

Genieten van een kopje illy koffie kan op veel manieren. De een geeft de voorkeur aan een krachtige en donker gebrande ristretto. De ander houdt het liever bij een meer Nederlandse lungo. Ontdek de vele mogelijkheden van de Iperespresso capsules, te gebruiken in de Iperespresso machines.

      Iperespresso capsules