X1 Iperespresso

X1 Iperespresso

de expressie

X1 Iperespresso: een icoon van hedendaagse design
met de gebaren van de barista.

Beschikbaar in de kleuren rood, zwart en inox.

Body van staal en ketel van koper, de machine die door Luca Trazzi ontworpen is, heeft gewelfde lijnen en is op vintage geïnspireerd.
Mooi en efficiënt verenigt de X1 Iperespresso de zoektocht naar schoonheid en de exclusieve technologie van Iperespresso.
Het tijdschrift Wired heeft de stijl gedefinieerd als “retro futuristic” vanwege de verwijzing naar de Italiaanse esthetica van de jaren ’60 en ’70 en heeft de X1 Iperespresso erkend als een echte design-icoon.
 • INSTELBAAR KOFFIEVOLUME
 • AUTOMATISCHE STOP
 • STOOMPIJPJE
 • POMPDRUK 15 BAR
 • ENERGIEBESPARENDE STAND
  NA 30 MINUTEN
 • AUTOMATISCH
  ONTKALKINGSPROGRAMMA
 • HEET WATER
 • AKOESTISCHE/LED SIGNALEN
 • METALEN BEHUIZING
ONLINE KOPEN

IPERESPRESSO: JIJ BENT DE BARISTA

Normale branding

Normale branding

Evenwicht tussen kracht en mildheid met aroma’s van chocolade, geroosterd brood, karamel en lichte bloemen.

Donkere branding

Donkere branding

Glanzend, energiek, recht op het doel af. Een contrapunt van echte smaken en een sprong vooruit naar het aroma van cacao dat zich melangeert met de smaak van geroosterd brood en karamel.

Cafeïnevrij

Cafeïnevrij

Smaak en aroma van de normale branding en de voordelen van de beste techniek voor de extractie van cafeïne: minder dan 0,05 procent, de helft van het percentage dat wettelijk vereist is voor cafeïnevrije koffie.

Lungo

Lungo

Normale branding met speciale capsules voor een groter volume in het kopje, zonder dat dit ten koste gaat van de rijke body van de illy crèmelaag.

Guatemala

Guatemala

Deze koffie heeft een intense geur en een kenmerkende zoetheid in combinatie met een rijk assortiment aroma's, waaronder accenten van chocolade, karamel, citrusvruchten en honing.

Brazilië

Brazilië

Het aroma is intens en omringt u volledig, terwijl de volle, fluweelzachte body heerlijk achter in de mond blijft hangen. De speciale zoetige en kenmerkende chocoladeaccenten worden versterkt door de tonen van geroosterd brood en karamel.

Ethiopië

Ethiopië

Een bijzondere koffie met een mild en delivaat aroma en een geuren van bloesem- en jasmijntonen. De hint van citrus maakt het aroma compleet.

Costa Rica

Costa Rica

De unieke combinatie van zuurgraad, zoetheid, body en bitterheid. De kenmerkende tonen van chocolade en karamel worden versterkt door delicate hints van geroosterd brood, sinaasappel, honing en vanille.

Colombia

India

Koffie met een kenmerkend aroma en unieke scherpte. De volle smaak gaat gepaard met intense tonen van cacao en geroosterd brood, waardoor een aangename chocoladeachtige afdronk en een vleugje zoetheid in de mond blijft hangen.

Colombia

Colombia

De koffie heeft een rijk aroma: de halfvolle body verhoogt de perfecte balans van zoetheid, bitterheid en zuurgraad. Er zijn verrassende vleugjes karamel en noten, met een delicate hint van chocolade en geroosterd brood.

ONLINE KOPEN
prev next